عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اذعان واشنگتن به حضور رسمی نظامیان آمریکایی در اوکراین

یک مقام امنیتی ارشد کاخ سفید می‌گوید با اینکه نظامیان آمریکایی در اوکراین حضور دارند اما به هیچ وجه در جنگ با روسیه مشارکتی ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، «جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید شامگاه جمعه به حضور رسمی نظامیان آمریکایی در اوکراین اذعان کرد.

 

کربی طی نشست خبری در کاخ سفید، برای گریختن از واکنش مسکو به این اعتراف، مدعی شد با اینکه نظامیان آمریکایی در اوکراین حضور دارند اما به هیچ وجه در جنگ با روسیه مشارکتی ندارند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در پاسخ به سوالی در این‌باره گفت: «نیروی نظامی آمریکا در اوکراین حضور دارد اما در درگیری‌ها شرکت نمی‌کنند و از عملیات همکاران محلی (نظامیان اوکراینی) نیز پشتیبانی نمی‌کنند».

 

این مقام آمریکایی بعد از مواجه‌شدن با اصرار خبرنگار درباره کوچکترین مشارکت نظامیان این کشور در جنگ اوکراین با روسیه، ادعا کرد: «من به شما اطمینان می‌دهم که هیچ یک از آنها در عملیات نظامی شرکت نکرده یا در میدان نبرد به همراه سربازان اوکراینی حضور ندارند».

 

طبق این گزارش، کربی ادامه داد: «رئیس جمهور [جو بایدن] به صراحت گفته است که نیروهای آمریکایی در اوکراین نخواهند جنگید. آنها این کار را نکرده و نخواهند کرد».

 

وی مجدداً تأکید کرد که خدمه نظامی آمریکا در اوکراین برای محافظت از سفارت واشنگتن در کی‌یف حضور داشته، در دفتر وابسته نظامی کار می‌کنند و در آنجا ممیزی تجهیزات دفاعی را انجام می‌دهند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده